Ευρωλίγκα: Οι αγώνες ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα και Σιένα - ΟΣΦΠ στον ΣΚΑΪ 100,3

Να δείξουν τα δόντια τους απέναντι σε Σιένα και Μπαρτσελόνα και να βρεθούν ένα βήμα από το ραντεβού τους το Μάιο στο Final 4 της Ευρωλίγκας καλούνται την Τρίτη το βράδυ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Και οι δύο αγώνες μεταδίδονται απευθείας στο ΣΚΑΪ 100,3.

Σιένα - Ολυμπιακός (21:00)
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο Μίλος Τεόντοσιτς προπονήθηκε τη Δευτέρα κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον τρίτο αγώνα των προημιτελικών. Στόχος δεν είναι άλλος από τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ερχόμενα παιχνίδια, προκειμένου στη χειρότερη των περιπτώσεων να παιχτεί η πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Αρτεάγα, Χορέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία) και Έντι Βιατόρ (Γαλλία). Ο τέταρτος αγώνας της σειράς θα γίνει και πάλι στην «Παλαέστρα» την Πέμπτη στις 21:45.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (21:45)
Ο Παναθηναϊκός καλείται να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ τόσο την Τρίτη, όσο και την Πέμπτη, προκειμένου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Όχι για… πέμπτο παιχνίδι, αλλά πλέον για το Final 4 και το έκτο αστέρι στη φανέλα του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού και ο Αντώνης Φώτσης προπονήθηκε τη Δευτέρα κανονικά ξεπερνώντας τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία). Ο τέταρτος αγώνας της σειράς θα γίνει και πάλι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 21:45.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr