Νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια

Θλάση πρώτου βαθμού ήταν η διάγνωση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Πορτογάλος δεν συμμετείχε στη τελευταία προπόνηση του «δικεφάλου» την Τρίτη, κάτι που ήταν προγραμματισμένο, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν για την ακρίβεια θλάση πρώτου βαθμού άνω τριτημορίου οπισθίου τμήματος έξω πλατέως μυός.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απουσία για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τους Χαλκιά, Φωτάκη και Βιτόλο, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ μόνο ως έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί ο αποκλεισμός του Ετό από τη 19μελή αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι και Σνάουτσνερ.

Με δεδομένες τις παραπάνω απουσίες ο Χάβος θα χρησιμοποιήσει τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Λίνο αριστερό μπακ, Σνάουτσνερ δεξί, Τσιρίλο και Κοντρέρας στόπερ, Γκαρσία και Τσουκαλά αμυντικά χαφ, τον Ίβιτς επιθετικό χαφ, τον Σαλπιγγίδη δεξιά στη μεσαία γραμμή, τον Κουτσιανικούλη στα αριστερά και τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: skai.gr