Για το θαύμα ο Άρης

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (22:05 ΣΚΑΪ 100,3) την Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς του 0-0 στο Κλ. Βικελίδης για τη φάση των "32" του Europa League.

Οι "κίτρινοι" δίνουν το σημαντικότερο φετινό τους παιχνίδι κόντρα στην πανίσχυρη Σίτι στο Μάντσεστερ, και από όσο έχει φανεί στην πορεία τους φέτος στο Europa League δεν πρόκειται να παραδωθούν αμαχητί στους σταρ της αγγλικής ομάδας.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με εκείνη στο «Κλ. Βικελίδης» στον πρώτο αγώνα πριν μια βδομάδα με τους Σηφάκη, Μίσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδη, Βανγκέλι, Πρίττα, Φατί, Τόχα, Σακάτα, Νέτο και Μπομπαντίγια. Στην διάθεσή του δεν θα έχει τους Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρης οι οποίοι έμειναν στην Θεσσαλονίκη.


Ο τεχνικός του Άρη αναγνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά έχει πίστη στην ομάδα του όπως δήλωσε .
«Δεν ήρθαμε για τουρισμό στην Αγγλία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε την Σίτι μακριά από το γκολ στο πρώτο ματς. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Ρικάρντο Φατί που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της Μάντσεστερ Σίτι και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση. Ωστόσο, έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε ό,τι μπορούμε».

Με την συμπαράσταση του κόσμου του

Περισσότεροι από 4.500 φίλαθλοι του Άρη θα βρεθούν στο “City of Manchester” για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι οπαδοί των "κιτρίνων" εξάντλησαν τα 3.600 εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί οι διοικούντες την ΠΑΕ, ενώ πολλοί άλλοι εξασφάλισαν εισιτήρια μέσω του Ιντερνετ, αλλά και των καταστημάτων του γηπέδου.

Πηγή: skai.gr