Κλείσιμο

Επεισόδια στο Βόλο

Σε...κλοιό χημικών βρέθηκε το "Πανθεσσαλικό" Στάδιο, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ. Οπαδοί του "Δικέφαλου" επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια (η πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης ισχυριζόταν ότι όλοι οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας είχαν προμηθευτεί εισιτήρια), με συνέπεια η αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών.

    Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και το σκηνικό μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σπάνε καθίσματα και να βάζουν φωτιές. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης απηύθυνε αίτημα στον επικεφαλής των δυνάμεων να σταματήσει η ρήψη των χημικών, ενώ από την πλευρά του οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ εισχώρησαν στην εξέδρα όπου κάθονταν οι περίπου 2.000 οπαδοί των "ασπρόμαυρων", προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

    Εκκλήσεις προς τον κόσμο από τα μεγάφωνα του σταδίου έκαναν ο Αχιλλέας Μπέος και ο παράγοντας του "δικεφάλου" του Βορρά. Το παιχνίδι ήταν περογραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά εκείνη την ώρα βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου (του ΠΑΟΚ είχαν βγει λίγα λεπτά νωρίτερα) και τελικά ξεκίνησε στις 20.00
Πηγή: skai.gr