Με Μάρκο Πάντελιτς για τη νίκη

Με τον Μάρκο Πάντελιτς βασικό σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση της Κυριακής στην Κέρκυρα (19:30 - ΣΚΑΪ 100,3) κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να επαναφέρει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στο +5 και να «περάσει» παράλληλα από μια σκληρή έδρα.

Ο Ισπανός τεχνικός, αν και δεν έχει «δείξει» ενδεκάδα, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σέρβο φορ στην κορυφή της επίθεσης για να μπορέσει να διασπάσει την αμυντική διάταξη των «Φαιάκων», δίνοντας στον Μιραλάς την ευκαιρία να βρει κενούς χώρους. Οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με τον Πάρντο στην εστία τους και τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλο, Μπράβο στην άμυνα. Στα χαφ, τη θέση δίπλα στον Ιμπαγάσα θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Μοντέστο, χωρίς να αποκλείεται η διατήρηση του Γ.Παπαδόπουλου.

Αν τελικώς προτιμηθεί ο Πάτελιτς στην κορυφή, ο Μιραλάς θα πάει δεξιά, με τους Ριέρα και Φουστέρ αριστερά και στον άξονα αντίστοιχα. Οι Ζαϊρί και Φετφατζίδης τώρα «παίζουν» για μία θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά για να γίνει αυτό είτε θα είναι ο Βέλγος φορ στην κορυφή και Πάντελιτς στον πάγκο, είτε δεν θα ξεκινήσει ο Ριέρα.

Τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό προεξόφλησε ουσιαστικά ο Χαβίτο λέγοντας πως αποτελεί ευκαιρία μια τέτοια ομάδα. Υπογραφή δεν υπάρχει ακόμα, αλλά από βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Από εκεί και πέρα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος αν αποκτηθεί θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Στα υπ' όψιν παραμένουν οι Γεωργιάδης και Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, ο Βασιλακάκης (υπάρχουν φήμες που τον θέλουν κλεισμένο, αλλά δεν επιβεβαιώνονται) της Ξάνθης, οι Τάτος και Καραγκούνης του Ατρομήτου και οι Ντουγκλάο, Αμπντούν από την Καβάλα.
Πηγή: skai.gr