Κίνηση "ματ" για Νταρμπισάιρ

Ο Ματ Νταρμπισάιρ θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η Μπλάκμπερν συμφώνησε να πουλήσει τον Αγγλο επιθετικό στους «ερυθρόλευκους». Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του παίκτη αναμένεται να είναι στα τέσσερα χρόνια.

Μέλμπεργκ. Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποτελεί το «μήλον της Έριδος» για τους δύο "αιώνιους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά απ’ ό,τι ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, υπάρχει τέτοια αισιοδοξία στο λιμάνι, που θεωρούν ότι ο Σουηδός αμυντικός θα κλείσει εντός της ημέρας ή το αργότερο την Παρασκευή, παρά τις πηγές που ισχυρίζονται ότι δεν "καίγεται" να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, πιθανότατα θα ξεπεραστούν οι όποιοι ενδοιασμοί του.

Πηγές αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν χρήση της συμφωνίας που είχαν πριν 2 εβδομάδες και έδωσαν τα χέρια με τους Ιταλούς στα 3 εκατ. ευρώ.

Απομένει να τα βρουν με τον 32χρονο άσο, ο οποίος ζήτησε 2 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Αρχικά αυτή ήταν η ένσταση του Ολυμπιακού. Το ποσό των αποδοχών του παίκτη. Από τη στιγμή, όμως, που το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι κοντά σε εκείνο του Μέλμπεργκ, οι Πειραιώτες θα προτιμήσουν τον Σουηδό κυρίως λόγω ηλικίας (δύο χρόνια νεότερος).
Πηγή: skai.gr