Σχέδιο να γίνει η Αχτσιόγλου κυβερνητική εκπρόσωπος

Στρατηγική και προεκλογικό αφήγημα αναζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές. 

Στην Κουμουνδούρου όπου έχει στηθεί το στρατηγείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα αναζητούν το νέο προεκλογικό δίλημμα της αντιπαράθεσης και της αναμέτρησης με την ΝΔ. 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι θα πάνε σκληρά προεκλογικά και προγραμματικά το επόμενο διάστημα προκειμένου να συγκριθούν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς ανασύνταξη προκειμένου να δώσει την μάχη των εκλογών. Ουσιαστικά έχει δημιουργηθεί ένα νέο διευθυντήριο υπό τον Αλέξη Τσίπρα το οποίο συνεδριάζει κάθε πρωί. Σε αυτό συμμετέχουν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς και ο Αλέξης Χαρίτσης. 

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο ο ρόλος της Έφης Αχτσιόγλου να είναι αναβαθμισμένος το επόμενο διάστημα ακόμα και στον τομέα επικοινωνίας της κυβέρνησης. 

Αυτό το σχέδιο αναβάθμισης της υπουργού Εργασίας σε κυβερνητική εκπρόσωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εάν τελικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Δημήτρης Τζανακόπουλος επιλέξει να δώσει τη μάχη του σταυρού στην Α Αθήνας και πρέπει να αντικατασταθεί. 

Πηγή: skai.gr