Κλείσιμο

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε tweet με τον Ανδρέα Παπανδρέου (video)

Βίντεο με δηλώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παραπέμπει σε βίντεο με τις περίφημες δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 1995, ο οποίος είχε πει πώς βρέθηκε μόνος απέναντι στο διευθυντήριο της Ευρώπης που απαιτούσε από την Αθήνα να άρει το εμπάργκο και να αναγνωρίσει τα Σκόπια. Ο κ. Καμμένος φαίνεται να επιχειρεί έτσι να παραλληλίσει τον εαυτό του με τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

Νέα παράταση στη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου έδωσε νωρίτερα ο κ. Καμμένος, δίνοντας έτσι νέα τροφή στο σίριαλ «επιχείρηση διάσωσης των ΑΝΕΛ». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε την Πέμπτη εξαγγείλει τη διαγραφή του βουλευτή το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς δεν συμπλέει με τη «γραμμή» των ΑΝΕΛ όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο φαίνεται να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για τη διάσωση της ΚΟ. 

«Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα....{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }» ανέφερε ωστόσο την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Πηγή: skai.gr