Ολοκληρώθηκε τελικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ!

Ανατροπή στους Ανεξάρτητους Έλληνες, που ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις στην κυβέρνηση. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συνεδρίασε τελικά, παρά τις αντίθετες νωρίτερα πληροφορίες, με μόνη απούσα την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κοντούρα που βρίσκεται στο εξωτερικό. 

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ εμφανίστηκαν ξαφνικά να συγκεντρώνονται στη Βουλή, στη σκιά της δυστοκίας στην ΠΓΔΜ για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων 80 ψήφων για να "περάσουν" οι συνταγματικές τροποποιήσεις. 

Με την ολοκλήρωση της, ο πάνος Καμμένος δήλωσε:«Θα είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση. Αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στα Σκόπια, ούτε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα γίνει, ούτε θα δ'ώσω τηλεοπτική συνέντευξη.Δεν ισχύουν τα δημοσιέυματα ότι θα ζητήσω κατά συνείδηση να δοθεί ψήος εμπιστοσύνης, δεν υπ΄άρχουν έκτακτες κρίσεις.»  

Μάλιστα ο κ. Καμμένος είπε στους φωτορεπόρτερ "βγάλτε φωτογραφίες για να δουν και να μη λένε σενάρια!". 

Πάντως, η συνάντηση του υπουργού Άμυνας με τον πρωθυπουργού πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθεί. 

"Ούτε απερχόμενος υπουργός είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση" δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος στη ΝΔ κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών Άμυνας και Εξωτερικών στην εθνική αντιπροσωπεία. 

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης. "Δεν έχουμε συνεδριάσει ακόμα, δεν έχω κάτι να σας πω αυτή την στιγμή" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κατσίκης.