Μαρινάκης για Πετσίτη: Καμία σχέση με το άνθος του πολιτικού υπόκοσμου

Αρνείται κάθε σχέση με τον Μανώλη Πετσίτη ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης,

Απαντώντας σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που εικονίζει τους δύο άνδρες μαζί, ο κ. Μαρινάκης αποσαφηνίζει πως συνάντησε τον κ. Πετσίτη στην εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού το 2015, προσθέτοντας ότι ο φίλος του υπουργού Νίκου Παππά ζήτησε κι έβγαλε μία φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο.

«Το συγκεκριμένο... άνθος του πολιτικού υποκόσμου ούτε το γνώριζα, ούτε συνεργάστηκα μαζί του, ούτε τον είχα σε payroll να τον πληρώνω όπως επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το δημόσιο ή χρωστούν σ’ αυτό», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος εμμέσως στις αμοιβές που λάμβανε ο κ. Πετσίτης από την ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, η οποία είχε μεγάλες οφειλές στην ΔΕΠΑ.

«Ούτε βέβαια είχαμε μαζί δουλειές με offshore εταρίες στην Κύπρο, τον Παναμά και τη Βενεζουέλα», προσθέτει ο κ. Μαρινάκης.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που, με αφορμή το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ έκανε λόγο για σκάνδαλο και επιχειρούσε να συνδέσει την υπόθεση με την Νέα Δημοκρατία.

Ο επιχειρηματίας αφήνει αιχμές για το δημοσίευμα – κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητα» – και αποδίδει την δημοσίευση της φωτογραφίας στον «πανικό» του Μεγάρου Μαξίμου.

«Αντί να ασχολούνται με κουτσομπολιά, ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασσυμαζευτα από την δράση του Πετσίτη, φίλου και συντρόφου των Νίκου Παππα και Αλέξη Τσίπρα. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της», προσθέτει.
Πηγή: skai.gr