Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την εικόνα εγκατάλειψης στα νοσοκομεία

Επίθεση στην κυβέρνηση για την εικόνα εγκατάλειψης του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και την κατάσταση στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία εξαπολύει ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου.

«Αντί να ασχοληθούν με το πώς θα βρεθεί λύση με το ζήτημα που έχει προκύψει με το στεφανιογράφο του Ευαγγελισμού, ο οποίος παραμένει εκτός λειτουργίας σχεδόν είκοσι μέρες, το υπουργείο Υγείας βάζει άλλες προτεραιότητες προκειμένου να ικανοποιήσει γνωστούς και κομματικούς φίλους» τονίζει ο κ. Οικονόμου.

«Ο κατήφορος της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τελειωμό Η κυνική αδιαφορία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ευτυχώς για τη χώρα, ο χρόνος τους μετρά αντίστροφα», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Σημειώνεται ότι χθες το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός προσέφυγε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών για την «τραγική» κατάσταση που επικρατεί στο Ψυχιατρικό Τμήμα, με σκοπό να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία ασθενών και προσωπικού.
Πηγή: skai.gr