Κλείσιμο

Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανασχηματισμός αναμένεται να λάβει χώρα αύριο με την ορκωμοσία να γίνεται την Πέμπτη.

Οι δύο παραιτήσεις υπουργών έχουν φέρει μία αμήχανη σιωπή στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο έρχεται ο ανασχηματισμός και την Πέμπτη η ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο υπουργοί που βρίσκονται στο «κόκκινο» είναι ο κ. Μουζάλας και η κα. Κονιόρδου οι οποίοι είναι πιθανό να είναι δύο από τα πρόσωπα τα οποία θα αντικαταστήσει στο κυβερνητικό σχήμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Πιθανό φαντάζει επίσης το σενάριο μετακίνησης του κ. Κουρουμπλή από το Υπουργείο Ναυτιλίας σε αυτό της Αγροτικής Ανάπτυξης με την θέση του να λαμβάνει πιθανότατα ο κ. Σαντορινιός.
Στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είτε θα μετακομίσει ο κ. Βίτσας είτε θα επανέλθει ο κ. Ξυδάκης.

Την θέση του Υπουργού Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου ο οποίος παραιτήθηκε σήμερα είναι πιθανό να λάβει είτε ο κ. Πιτσιόρλας είτε ο κ. Χαρίτσης.

Ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά με τον κ. Αποστόλου στον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανά θα λάβει διαφορετικό ρόλο στην κυβέρνηση.

Ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά και με την θέση της κυρίας Αντωνοπούλου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανάληψη των καθηκόντων της από την κα. Αχτσιόγλου και την κα. Φωτίου.
Πηγή: skai.gr