Μαξίμου για Μεγαλοοικονόμου: Βγαίνουμε από τα μνημόνια και αυξανόμαστε

Με σχεδόν θριαμβευτικούς τόνους αναφέρθηκε στην προσχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το Μαξίμου, καθώς με την πρόσθετη ψήφο της το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής με 154 «ναι» και 141 «όχι».

«Φαίνεται πως όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται αντί να μειώνεται, όπως συνέβαινε σε αντίστοιχες ψηφοφορίες νομοσχεδίων στο παρελθόν επί προηγούμενων κυβερνήσεων» ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικοί κύκλοι.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, αποσαφήνισαν, εντάσσεται στην ΚΟ ως συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την Κύπρο θα υπάρχει συνάντησή της με το προεδρείο της ΚΟ προκειμένου να καθοριστεί σε ποιες επιτροπές θα συμμετέχει» πρόσθεσαν οι κυβερνητικές πηγές.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ανέλαβε όταν η ελληνική οικονομία και κοινωνία αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών. Δεν είχε ευθύνες γι αυτό, ούτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε τα τελευταία 40 χρόνια. Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έγιναν θαύματα ούτε περιμέναμε να γίνουν, όμως η εικόνα της χώρας αρχίζει να αλλάζει» ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου. 

Την προσχώρηση στο κυβερνών κόμμα ανακοίνωσε η βουλευτής με επιστολή της στο προεδρείο της Βουλής, ενώ την επιβεβαίωσε με δική του επιστολή ο πρωθυπουργός. 



Πηγή: skai.gr