Μητσοτάκης: Προϋπόθεση για ένα καλύτερο μέλλον η πολιτική αλλαγή

Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει ένα πολύ καλύτερο μέλλον, αλλά προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η πολιτική αλλαγή στη χώρα, επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συζητώντας, την Πέμπτη, με κατοίκους των Σερρών, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί από το πρωί στο Νομό.

«Η Ελλάδα», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι η πρώτη χώρα που μπήκε σε κρίση και η μόνη που δεν βγήκε ακόμα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει». Τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον, αλλά ξεκαθάρισε: «Προϋπόθεση είναι να υπάρξει πολιτική αλλαγή. Με αυτή την Κυβέρνηση αισιοδοξία δεν πρόκειται να υπάρξει. Εμείς έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για το πως θα ανατάξουμε την οικονομία. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές. Πώς θα φέρουμε επενδύσεις».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ). «Υπάρχουν», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «ορισμένοι άνθρωποι που δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα. Και αυτοί οι άνθρωποι, όταν βλέπουν ένα πρόβλημα, λένε “Γιατί όχι;”. Λένε “γιατί να μην μπορέσουμε να το κάνουμε;”. Και φαντάζομαι ότι όλη η ομάδα, που στήριξε πριν από 10 χρόνια το ΚΕΘΙΣ – όταν ξεκίνησε με αυτό το όνειρο – πήγε κόντρα στις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα της εποχής. Και αυτοί οι άνθρωποι, κατάφεραν, μέσα σε 10 χρόνια, να πετύχουν κάτι το εξαιρετικό».

Τόνισε ακόμα ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή των νέων στη χώρα και η επιστροφή όσων έφυγαν στα χρόνια της κρίσης.
Πηγή: skai.gr