Κλείσιμο

Όταν ο Ν. Μαυραγάνης μιλούσε για «κατάργηση του ληστρικού ΕΝΦΙΑ»

«Για κατάργηση του ληστρικού ΕΝΦΙΑ λόγω αντισυνταγματικότητάς του» αλλά και για «πέρασμα όλων των ιδιωτικών χρεών έναντι των τραπεζών, πλην των δολίων σε ένα Εθνικό Λογαριασμό όπου οι οφειλέτες θα πληρώνουν μικρό και υποφερτό για αυτούς ποσό» έκανε λόγο σε παλαιότερο ενημερωτικό του δελτίο ο υφυπουργός υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, τότε ΓΓ. Πολιτικής Τεκμηρίωσης των ΑΝΕΛ.

«Συνέταξα πρόταση νόμου για το κούρεμα των κόκκινων δανείων, για την προστασία της πρώτης κατοικίας ιδιωτών αλλά και των εμπόρων» τόνιζε ακόμα ο κ. Μαυραγάνης.

Το φυλλάδιο έφερε στη δημοσιότητα ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Συμεών Κεδίκογλου.

«Αξίζει να διαβάσετε όλο το φυλλάδιο που επισυνάπτω. Όχι ότι ξεφεύγει από το μοτίβο που και οι ηγεσίες των κομμάτων της συγκυβέρνησης ακολουθούσαν τότε. Καθώς όμως "τα γραπτά μένουν", δίνει μια καλή εικόνα της πολιτικής εξαπάτησης για να πάρουν την εξουσία ή της ανοησίας τους αν τα πίστευαν. Τα σχόλια δικά σας. Αναρωτιέμαι μόνο, τώρα που κυβερνούν, πόσο βαθειά στα υπόγεια της συνείδησής τους (αν ποτέ είχαν) πρέπει να χουν κρύψει φυλλάδια σαν κι αυτά» σχολίασε στο Facebook ο κ. Κεδίκογλου.

Πηγή: skai.gr