ΝΔ: Oι συμπολίτες μας καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούνταν

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί πως λέει ψέματα στους πολίτες, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, μετά την ανάρτηση των φετινών εκκαθαριστικών του Φόρου.

Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, «από σήμερα οι εξαντλημένοι από τους φόρους συμπολίτες μας, καλούνται να πληρώσουν άλλα 3,1 δισ. ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ. Αυτόν που θα καταργούσε ο κ. Τσίπρας πρόπερσι και θα μείωνε πέρυσι».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κικίλιας υπενθυμίζει τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ. «Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και έχει δεσμευτεί να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα πρώτα δύο χρόνια της κυβέρνησής του» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Με τον ΕΝΦΙΑ αναδείχθηκε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και η αποκάλυψη του τι πραγματικά πρεσβεύουν» τόνισε από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ.

Για έναν άδικο φόρο με θύματά τους ήδη βαρύτατα φορολογούμενους πολίτες έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) Στράτος Παραδιάς.

Πηγή: skai.gr