Koυρουμπλής: Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο, χρειάζεται διαφορετική διαχείριση

«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο, θέλει διαφορετική διαχείριση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την επομένη της απαγόρευσης της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία από το Νίκο Τόσκα. «Να μη δημιουργούμε εντυπώσεις… Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη για ό,τι θα προέκυπτε;» δήλωσε για την ΠΟΑΣΥ ο υπουργός Ναυτιλίας. «Χρειάζεται σοβαρός τρόπος προσέγγισης» είπε για τα Εξάρχεια

«Δεν μπορεί να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Κοντά στο νου και η γνώση» δήλωσε εξάλλου με νόημα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επίταξης της ΠΟΕ-ΟΤΑ. «Σήμερα θα τελειώσει νομίζω η ιστορία αυτή» εκτίμησε πάντως. «Η κυβέρνηση εξάντλησε όλες τις προσπάθειες για τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ κατανοώντας όλες τις καταστάσεις η τροπολογία που κατατέθηκε είναι αποτέλεσμα των αγώνων τους και της λογικής που επικράτησε για λύση» πρόσθεσε ο υπουργός.

«Νομίζω ότι θα υπάρξει κατανόηση με τον καύσωνα και την απειλή της δημοσιάς υγείας. 2.500 με 3.000 προσλήψεις δεν είναι λίγες… Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική» τόνισε.

«Ο φυσικός σύμμαχος της ΔΗΣΥ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλη επιλογή θα είναι πολιτική παρά φύσιν επιλογή» δήλωσε επίσης ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ενόψει και του συνεδρίου του κόμματος που αρχίζει την Παρασκευή.

Όπως διαβεβαίωσε, «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, και επόμενος πρωθυπουργός για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τσίπρας».
Πηγή: skai.gr