Κλείσιμο

Αντεπίθεση της αντιπολίτευσης στις αιτιάσεις Τζανακόπουλου για Στουρνάρα

Επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Απαντώντας ουσιαστικά στις προειδοποιήσεις του κεντρικού Τραπεζίτη για κίνδυνο ολικής ανατροπής της πορείας της οικονομίας, ο κ Τζανακόπουλος δήλωσε πως "προκαλεί αλγεινή εντύπωση, η στάση ορισμένων παραγόντων, οι οποίοι καθ' υπέρβαση του θεσμικού τους ρόλου επιλέγουν να αναπαράξουν διάφορα κινδυνολογικά σενάρια για την πορεία της οικονομίας".

Ο κ Τζανακόπουλος εξαπέλυσε επίσης επίθεση στον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτη Λιαργκόβα, που και αυτός είχε ασκήσει κριτική για τις καθυστερήσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά και στον Κώστα Σημίτη με αφορμή τα όσα λέει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Ιστορίες.

Απαντώντας το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ Τζανακόπουλο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και απύθμενο θράσος.

Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, είναι θράσος ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης που έφερε την χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής και του Grexit, να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό που οδήγησε την χώρα στην ΟΝΕ και κατοχύρωσε την ευρωπαϊκή προοπτική της.

Αλλά εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται, προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της η ΝΔ κάλεσε τον κο Τζανακόπουλο να αναλογιστεί τη ζημιά που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα με την τεράστια καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης».

Ζήτησε μάλιστα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αν έχει την στοιχειώδη ευθύνη να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς διαπραγματεύεται έναν ολόκληρο χρόνο και τι έχει κερδίσει για λογαριασμό των Ελλήνων πολιτών.
Πηγή: skai.gr