Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη του Eurogroup

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, μετά από την εξέλιξη του σημερινού Eurogroup.

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ τονίζει πως «η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και όσοι τη στηρίζουν, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν στον ελληνικό λαό είναι νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλεί επιχείρηση εξαπάτησης πολιτών τις κυβερνητικές ανακοινώσεις μετά το περασμένο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου, όποτε η κυβέρνηση είχε κάνει λόγο για το τέλος της λιτότητας.

Η ΝΔ σημειώνει πως «η πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποφύγει η χώρα τα χειρότερα και να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της».

«Δυστυχώς η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για την χώρα παρατείνονται. Αλλά αυτό κοστίζει πολύ ακριβά πια για την Ελληνική οικονομία, για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν κτυπηθεί από την κρίση» σχολίασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Τα Eurogroup περνούν, η οικονομία μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνάει επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, που γίνονται ακόμη πιο δύσκολες όσο περνάει ο καιρός», τόνισε το Ποτάμι.
Πηγή: skai.gr