ΝΔ: Ο Τσίπρας πήγε στο Παρίσι για ταξίδι με δημόσιο χρήμα

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την μέχρι πρότινος άγνωστη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, μετά τη σύνοδο των ευρωμεσογειακών κρατών στη Λισσαβόνα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση απορρίπτει την εξήγηση κυβερνητικών κύκλων πως ο πρωθυπουργός μετέβη στη γαλλική πρωτεύουσα ώστε να συναντηθεί με τον επικεφαλής της εταιρείας L’ Oreal και εκπροσώπους της τράπεζας Rothschild, υποστηρίζοντας αντίθετα ότι ο κ. Τσίπρας «προφανώς» συνοδευόταν στο ταξίδι από την οικογένειά του.

«Αν είχε πάει για να δει επενδυτές, θα το είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων», επισημαίνει η ΝΔ, ουσιαστικά υπαινισσόμενη πως ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε κυβερνητικό αεροσκάφος και δημόσια χρήματα για οικογενειακή επίσκεψη στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έχει ζητήσει να δημοσιευτεί πλήρης κατάλογος επιβατών.

«Τώρα γνωρίζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να μείνει στην εξουσία. Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr