Η κυβέρνηση διαψεύδει ξανά τα σενάρια εκλογών και δημοψηφίσματος

Επιμένει η κυβέρνηση στη διάψευση του ενδεχόμενου πρόωρων εκλογών, αλλά και του σεναρίου για δημοψήφισμα που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο.

«Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές, αυτές τις φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης για να κρατά ζεστή την Κοινοβουλευτική του Ομάδα» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς.

Διέψευσε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, προσθέτοντας ότι γελάει διότι οποιαδήποτε κίνηση του πρωθυπουργού, όπως η περιοδεία του αύριο και μεθαύριο στην Κρήτη την εκλαμβάνουν κάποιοι ως προεκλογική κίνηση.

Αναφορικά με την συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα είπε ότι δεν ήταν επιλογή της Αθήνας η παρουσία του, «άλλων ήταν».

Το Ταμείο πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο πρόγραμμα, είπε ο κ Παππάς και πρόσθεσε ότι αυτοί που επιμένουν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν υπάρχει ελληνικό πρόγραμμα λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.

Σημείωσε πάντως ότι «κάποιοι το θέλουν για να μην παραδεχτούν ότι τα προηγούμενα χρόνια τα έκαναν μαντάρα».

Συμφώνα με τον κ. Παππά, το ΔΝΤ είναι στην ίδια γραμμή με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε.

Υποστήριξε ακόμη ότι διαβλέπει αντίστροφη του κλίματος υπέρ της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις. Αλλά «για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πολιτικός - σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε. Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Παράλληλα προσθέτει: «Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Πηγή: skai.gr