ΝΔ: Μήπως ο υπουργός - καναλάρχης κ. Παππάς έχει και αλλά χαρίσματα;

Να μάθει ποιος συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα για το επεισόδιο με τους δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη ζητεί να μάθει η ΝΔ μετά τη δήλωση του ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου ότι δεν είναι αυτός ο συντάκτης της είδησης για τη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων, διάψευση που προκάλεσε αίσθηση. 

«Ο απεσταλμένος του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ) στις Η.Π.Α. κ. Γιώργος Μηλιώνης, με δήλωσή του διέψευσε ότι είναι ο συντάκτης του τηλεγραφήματος για το επεισόδιο του υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά με τους δυο Έλληνες δημοσιογράφους, στη Νέα Υόρκη» σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς σημειώνει ότι «εύλογα προκύπτει το ερώτημα και περιμένουμε απάντηση από τη διοίκηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ για το ποιός συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα».

«Μήπως τελικά ο υπουργός - καναλάρχης κ. Παππάς έχει και αλλά χαρίσματα εκτός από τη σύνταξη του νόμου - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες;» καταλήγει με νόημα η ΝΔ, υπαινισσόμενη ότι συντάκτης του κειμένου είναι ο υπουργός Επικρατείας.
Πηγή: skai.gr