Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά για να πετύχει χρειάζεται πίστη και μπέσα

Με τη φράση «η Κεντροαριστερά για να πετύχει, χρειάζεται μπέσα. Για μένα αυτό είναι το πρώτο. Πίστη στο εγχείρημα και μπέσα», σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τις αντιπαραθέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι, ένεκα των οποίων, όπως όλα δείχνουν, το εγχείρημα οδηγείται σε αδιέξοδο. «Εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση και ο καθένας ξεκαθαρίζει τη θέση του», υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι δόθηκε χρόνος στο Ποτάμι για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει το στίγμα του. Να αποφασίσει πού ανήκει. «Ανήκει στην Κεντροαριστερά; Έχουμε αυτόν τον κοινό στόχο να διεκδικήσουμε έναν κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις; Ή είναι, τελικά, άλλες οι επιδιώξεις της ηγεσίας του;
Και φαίνεται ότι σε αντίθεση με αυτά που έχουμε συζητήσει, αλλά και συζήτησαν όλους αυτούς τους μήνες τα στελέχη που συμμετείχαν στην Επιτροπή Διαλόγου, η ηγεσία δεν θέλει», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τη κ. Γεννηματά, είναι «φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις και τη διγλωσσία υπάρχουν σκοπιμότητες. Κάπου αλλού θέλουν να πάνε. Νομίζω ότι όσοι μας ακούνε πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να μας κρίνουν όλοι και όλους», σημείωσε, αφήνοντας αιχμές για τις προθέσεις της ηγεσίας του Ποταμιού.
Πηγή: skai.gr