ΝΔ: Ένοχη σιωπή της κυβέρνησης για τις καταγγελίες Καμμένου

Για ένοχη σιωπή κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την άρνησή της να τοποθετηθεί στις σοβαρές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι ο υποψήφιος καναλάρχης Καλογρίτσας προσπαθεί να ασκήσει πολιτική πίεση μέσω σάιτ για να λάβει μία από τις τηλεοπτικές άδειες.

«48 ώρες μετά, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη συνεχίζουν να σιωπούν για τις δημόσιες καταγγελίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για “μαύρο χρήμα σε sites” από υποψήφιο καναλάρχη» αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

«Δεν φαίνεται να βοήθησε τον κ. Τσίπρα ούτε ο παριζιάνικος αέρας. Είναι, προφανώς, βραχυκυκλωμένος ανάμεσα στους Υπουργούς του, που μπλέκουν τις γραμμές τους στις “γέφυρες της διαπλοκής” για τον έλεγχο των ΜΜΕ» προσθέτει, σχολιάζοντας δηκτικά το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γαλλία για τη Συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών.

«Ο Καμμένος είναι στην πολιτική χρόνια, γνωρίζει και πράγματα, κάτι θα θέλει να πει πάνω σε αυτό» περιορίστηκε να δηλώσει στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας αναφερόμενος στις καταγγελίες Καμμένου. 

«Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι...» τόνισε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος όσον αφορά τυχόν αντίδραση της κυβέρνησης.

«Έχω εκφράσει την άποψή μου. Υπάρχει θέμα, (ο κ. Καλογρίτσας) είναι εργολάβος, παίρνει δημόσια έργα, δεν είναι δίκαιο και σωστό να πάρει άδεια είτε γίνει ηλεκτρονικά ή με χαρτιά» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, απέφυγε να απαντήσει συγκεκριμένα στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι η όλη διαδικασία θα είναι κρυστάλλινη.

Ο κ. Παππάς, αφού απέδωσε στους τηλεοπτικούς σταθμούς προσπάθειες να εμποδίσουν τον διαγωνισμό παραδέχτηκε ότι μέρος της διαδικασίας δημοπράτησης θα είναι με χειρόγραφο τρόπο.
Πηγή: skai.gr