Τόσκας: Η σύλληψη Σεϊσίδη - Σακκά έδωσε το στίγμα ότι θα είμαστε άτεγκτοι

«Η σύλληψη Σεϊσίδη - Σακκά έδωσε το στίγμα ότι θα είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους παραβαίνουν το νόμο» τόνισε την Παρασκευή στη Βουλή ο Νίκος Τόσκας στον απόηχο των αντιδράσεων για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ περί διαλόγου με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ και της κυβέρνησης.

Ο κ. Τόσκας πέρασε στην αντεπίθεση απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη που επιχείρησε να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι παρείχε πολιτική κάλυψη στους δύο συλληφθέντες και ότι επιδεικνύει ανοχή σε φαινόμενα ανομίας στα Εξάρχεια, επιτρέποντας να είναι άβατο. «Δεν μπορεί να παριστάνουν τους τιμητές της Δημοκρατίας οι υπονομευτές της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα Εξάρχεια, ο υπουργός υποστήριξε ότι «η ελληνική αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, με χειρουργικό και συστηματικό τρόπο και με επιχειρήσεις που δεν διαρκούν απλώς μία ημέρα προς χάριν των εντυπώσεων». Τόνισε μάλιστα ότι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή, και όχι μόνο, συνεχίζονται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκεινται νέες συλλήψεις. «Τη Χρυσή Αυγή τη συμφέρει να υπάρχουν εντάσεις γιατί θέλει να ψαρεύει σε θολά νερά» σημείωσε ο κ. Τόσκας.
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά