Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία με την Cosco

Η σύμβαση με την Cosco ξεκίνησε επί των ημερών των προηγούμενων διακυβερνήσεων, είναι πρόδηλο ότι θα την στηρίξουμε, η αναξιοπιστία όμως της κυβέρνησης έχει κόστος για τη χώρα και για την προσέλκυση επενδύσεων, είπε στο ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο συντονιστής οικονομικών υποθέσεων της ΝΔ τόνισε ότι άλλοι υπουργοί προχωρούν σε αποκρατικοποιήσεις με πόνο ψυχής, άλλοι καθυστερούν άλλοι βάζουν προσκόμματα, αυτό δείχνει αβελτηρία και διαρκή κυβερνητική αναξιοπιστία που επιδεινώνει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

«Για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο του "άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε, άλλα ψηφίζουμε"».

Η επιστολή κόλαφος της Cosco δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την πλήρη αναξιοπιστία της Κυβέρνησης, τονίζει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Η σταθερή αυτή πολιτική αναξιοπιστίας διώχνει και θα συνεχίσει να διώχνει επενδύσεις, την ώρα που η ελληνική οικονομία τις έχει ζωτική ανάγκη. Η χώρα δεν αντέχει και άλλους διασυρμούς από την σημερινή Κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον υπουργό του κ. Δρίτσα. Οφείλουν άμεσα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους», προσθέτει ο κ. Κουμουτσάκος.

Για εξευτελισμό της ελληνικής πολιτείας έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, έδωσε την ευκαιρία σε μία εταιρία να στέλνει τελεσίγραφα.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο, αν μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις, έπρεπε να υπάρξουν και στα 2 κείμενα, όχι στο ένα να κάνεις το καλό παιδί και στο άλλο τον τσάμπα μάγκα.

Για τον εκλογικό νόμο, είπε δεν ξέρουμε τι εκλογικό νόμο θα κατεβάσει τελικά ο πρωθυπουργός.

Όταν επιβεβαιωθούν οι προτάσεις του θα ξανασυζητήσουμε.

Το ερώτημα είναι αν είσαι με την Ελλάδα ή με 200-300 κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Πηγή: skai.gr