«Πόλεμος» ανακοινώσεων Μαξίμου - Νέας Δημοκρατίας

«Η κυβέρνηση είναι απελπιστικά απομονωμένη στην πολιτική των υψηλών φόρων που η ίδια επέλεξε», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου που έκανε νωρίτερα λόγο «βασίλειο της υποκρισίας», επιτιθέμενο σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για «αδιέξοδη πολιτική» που οδηγεί τη μεσαία τάξη σε φτωχοποίηση.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση «να μην ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα» καταλογίζοντας αποκλειστικά στα κόμματα της συγκυβέρνησης την ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας.

Μαξίμου: «Μας έλεγαν ότι ρίχνουμε τη χώρα στα βράχια»
«Όσο η κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης που κατάφερε να μειώσει τα πλεονάσματα της επόμενης τριετίας κατά 20 δισ., η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν ότι ρίχνουμε τη χώρα στα βράχια», υπογράμμιζε με ανακοίνωσή του το Μαξίμου.

Όπως διατυπώθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

"Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, με υπουργό τον κ. Στουρνάρα, έφεραν και εφάρμοζαν μια συμφωνία που προέβλεπε πλεονάσματα 4,5% στο διηνεκές, ενώ, ταυτόχρονα, διακήρυτταν σε κάθε ευκαιρία ότι το χρέος μας είναι βιώσιμο. Τώρα, έρχονται να μιλήσουν για την ανάγκη μιας νέας συμφωνίας», σημειωνόταν από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Πηγή: skai.gr