ΝΔ προς Γεροβασίλη: Την ώρα που η χώρα καταστρέφεται δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες ένα απλήρωτο τιμολόγιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ σχετικά με δημοσίευμα που επικαλείται η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με το οποίο ο κατηγορούμενος για εκβιασμό Τάκης Μαυρίκος πληρωνόταν από τη ΝΔ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά.

Το γραφείο τύπου της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, «την ώρα που η χώρα καταστρέφεται, στην αρχή με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα, όλοι οι Έλληνες περιμένουν την απολογία της μοιραίας παρέας εξουσίας και του μοιραίου πρωθυπουργού. Αυτά τα μεγάλα και σοβαρά απασχολούν σήμερα τους Έλληνες και όχι κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010» καταλήγει η ΝΔ.

Νωρίτερα, με ανακοίνωση της η δημοσιογράφος Αμαλία Κάντζου, που συνεργάσθηκε με την ασφάλεια για να αποκαλυφθεί το κύκλωμα, τονίζει ότι μετά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι βέβαιη ότι το απόστημα έσπασε. Παράλληλα διαψεύδει τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου έκδοτη ότι είχε ερωτική σχέση με τον προφυλακισθέντα κατηγορούμενο δημοσιογράφο.

Εν τω μεταξύ. με δηλώσεις του στο "Κόκκινο" ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς προαναγγέλλει ουσιαστικά μητρώο διαδικτύου, λέγοντας ότι τα λαθρόβια διαδικτυακά σχήματα δεν θα είχαν πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση αν υπήρχε το εν λόγω μητρώο.
Πηγή: skai.gr