Κλείσιμο

Λεβέντης: Θα δώσω βοήθεια στον Τσίπρα αν τα βρει «μπαστούνια» με τον Καμμένο»(vid)

«Θα δώσω τη βοήθειά μου στον πρωθυπουργό αν τα βρει "μπαστούνια" με τον Καμμένο» διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο Βασίλης Λεβέντης, παρότι τον επικρίνει γιατί δρομολόγησε υποσχέσεις και όνειρα που διαψεύστηκαν.

«Η οικονομική κρίση απελευθέρωσε το εκλογικό σώμα , ώστε να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι για τον διορισμό και την "εξασφάλιση των τέκνων"» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ερμηνεύοντας την επιτυχία του κόμματός του να μπει στη Βουλή μετά από 27 χρόνια πολιτικού αγώνα.

Ο κ. Λεβέντης θεωρεί ως κορυφαία προτεραιότητα την αξιολόγηση στον Δημόσιο τομέα για "να ξεχωρίσουν οι ευσυνείδητοι από τους αργόμισθους". Κρίνει ότι το μνημόνιο είναι "λάθος" γιατί εξακολουθεί να ρίχνει τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα ενώ δεν προβλέπει ούτε μια απόλυση από το Δημόσιο.

«Ζητούμε την απόλυση από τη Βουλή 1.500 υπαλλήλων που είναι συγγενείς των βουλευτών και είναι αργόμισθοι. Ζητούμε στο Δημόσιο γενικώς να εντοπιστούν οι αργόμισθοι και έχουμε ένα σχέδιο από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για να γίνει η αξιολόγηση δίκαια και σε βάθος δεκαετίας» επισημαίνει.

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ