Τσίπρας: Δεύτερο κρίσιμο δημοψήφισμα η κάλπη της Κυριακής

Ως «δεύτερο κρίσιμο δημοψήφισμα», που λέει όχι στη διαπλοκή και στη διαφθορά, χαρακτήρισε την κάλπη της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης επιχειρώντας τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση για το κόμμα του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν για την ελπίδα, την προοπτική, τη δημοκρατία και την κοινωνική προκοπή μακριά από τη διαπλοκή και τα συμφέροντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε ότι το διακύβευμα είναι αν την εξουσία θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ. «Η αποχή από την κάλπη είναι η επιθυμία και η ευχή της ΝΔ. Το δημοψήφισμα της Κυριακής έχει ένα και μόνο ερώτημα: Ποιος θα κυβερνήσει τον τόπο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, το χθες ή το καινούργιο» επισήμανε.

«Να πει ο λαός για άλλη μια φορά, και να βροντοφωνάξει, ένα περήφανο όχι όπως στις 25 Γενάρη... Όχι στην υποτέλεια, όχι στη διαφθορά και στη διαπλοκή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερισχύσει στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου εξέφρασε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

«Είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός θα διαψεύσει τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων που προδιαγράφουν ντέρμπι» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ματώσαμε προκειμένου να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει, γιατί ήταν η υπόσχεση που δώσαμε και την τηρήσαμε μέχρι τέλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr