Απών από την ψηφοφορία για οικογενειακούς λόγους ο Βαρουφάκης - Ταξίδι στην Αίγινα

Απών από την κρίσιμη διαδικασία ψηφοφορίας της εξουσιοδότησης προς την κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία με τους θεσμούς, που διεξάγεται απόψε στη Βουλή, αναμένεται να είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.



Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμφανίζουν τον κύριο Βαρουφάκη να ταξιδεύει εν πλω, με προορισμό την Αίγινα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Δάφνη.






Με νεότερο μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο καθηγητής οικονομικών αιτιολόγησε την απουσία του από τη σημερινή ψηφοφορία, λέγοντας ότι επιθυμεί να περάσει λίγο χρόνο με τη μικρή του κόρη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα επιστρέψει σύντομα στην Αυστραλία, όπου και διαμένει μόνιμα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κατά την άφιξη του κου Βαρουφάκη στην Αίγινα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας και ο εικονολήπτης δέχτηκαν επίθεση από την προσωπική φρουρά του βουλευτή, όταν προσπάθησαν να πάρουν μία δήλωση. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοσιογράφου στο κεφάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας
Πηγή: skai.gr