Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας ξέρει πως δεν μπορεί να βγει ο Ιούνιος χωρίς συμφωνία

«Ο πρωθυπουργός συμφωνεί πως δεν μπορεί να βγει ο Ιούνιος χωρίς συμφωνία» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν πρέπει να παίζει η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος, προειδοποίησε.

«Ο πρωθυπουργός μού είπε ότι υπάρχουν ακόμα δύο - τρεις κινήσεις που μπορούν να γίνουν, και ελπίζει ότι θα αποδεχτούν και οι Ευρωπαίοι να κάνουν κάποιες κινήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη ο κ. Τσίπρας έχει δύο δρόμους: «Ο ένας να πάει δεξιά προς το Κούγκι, και ο άλλος αριστερά στην ευρωπαϊκή πορεία. Η πορεία προς τα δεξιά και το Κούγκι είναι η καταστροφή» προειδοποίησε. Σημείωσε πάντως ότι οι προτάσεις που έρχονται από την Ευρώπη έχουν πολλά προβλήματα, αλλά ποτέ δεν θα έρθουν οι ιδανικές λύσεις. «Το θέμα είναι αν μπορείς να τις βελτιώσεις» σημείωσε.

«Όταν κανείς ένα μπρα ντε φερ πρέπει να κοιτάς και λίγο το ρόλοι» πρόσθεσε με νόημα ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε πως εάν ο Αλέξης Τσίπρας φέρει στη Βουλή συμφωνία με τους εταίρους που θα κρατάει την Ελλάδα στην Ευρώπη, Το Ποτάμι θα την ψηφίσει.


Πηγή: skai.gr