Στρατούλης: Η κυβέρνηση να παραμείνει ανυποχώρητη στις κόκκινες γραμμές της

«Η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει ανυποχώρητη στις κόκκινες γραμμές της αν θέλει να έχει θετικά αποτελέσματα» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης είπε επίσης ότι «δεν υπάρχει περίπτωση υποχώρησης σε εργασιακά και ασφαλιστικό», προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται να βρεθεί η λύση με τα τεχνικά κλιμάκια και από ‘δω και πέρα το θέμα είναι πολιτικό.»

«Αυτή η συζήτηση έχει εξαντλήσει τα όρια της. Δεν είναι πλέον θέμα τεχνικών κλιμακίων. Από ‘δω και πέρα πρέπει να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις» επανέλαβε υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. «Μάς ζητoύν να παραμείνουν ως έχουν όλα όσα επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό τα τελευταία 5 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή η διαπραγμάτευση και οι αποφάσεις είναι στα χέρια του Πρωθυπουργού. Αν επιμείνουν οι δανειστές στην αδιαλλαξία θα πράξουμε αναλόγως» ανέφερε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Αρνήθηκε να δηλώσει κατηγορηματικά ότι θα ψηφίσει ενδεχόμενη συμφωνία με τους δανειστές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος. «Βήματα πίσω δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση γιατί δεν οδηγούν πουθενά» διεμήνυσε στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεί έξω από το προγραμματικό της πλαίσιο.»

Πηγή: skai.gr