Σακελλαρίδης: Μην βιάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση να εξάγει συμπεράσματα

Να μην βιάζεται να εξάγει συμπεράσματα, γιατί «ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει», κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και την κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Ο Πρωθυπουργός έπραξε το αυτονόητο, χωρίς να δηλώσει "ουδείς αναμάρτητος", όπως ο κ. Σαμαράς στην πρώτη του επίσκεψη στο Βερολίνο» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Χωρίς να αναπαράγει τα στερεότυπα που χωρίζουν τους δύο λαούς εξέφρασε τις σκέψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όσον αφορά τη συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έθεσε με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

«Έθεσε την αποτυχία
των Μνημονίων, την ανθρωπιστική κρίση, τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο αλλά και το σκάνδαλο Siemens. Τόνισε την ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα αποδίδουν φορολογική δικαιοσύνη και θα αντιμετωπίζουν την φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα του κράτους» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ