ΣΥΡΙΖΑ: «Νευρική αντίδραση» Σαμαρά η μήνυση σε Χαϊκάλη

Ανακοίνωση με υπονοούμενα για την απόφαση του πρωθυπουργού να καταθέσει μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «‘νευρική’ αντίδραση» του Αντώνη Σαμαρά.

Μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου ουσιαστικά διερωτάται γιατί ο κ. Σαμαράς προέβη στην «πρωτοφανή ενέργεια» της μήνυσης τη στιγμή που – όπως αναφέρει – «θα περίμενε κανείς» ο πρωθυπουργός να ζητήσει «πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση [...] των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη».

Σημειώνει δε πως «θα περίμενε κανείς επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή».

«Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε τον πρωθυπουργό, ούτε την κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικούς παράγοντες, είχα υποχρέωση σαν βουλευτής να υπερασπιστώ το δημόσιο συμφέρον», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Παύλος Χαϊκάλης, απαντώντας στην απόφαση του κ. Σαμαρά να τον μηνύσει.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως δέχεται καλοπροαίρετα τη μήνυση του πρωθυπουργού, διευκρινίζοντας όμως ότι ο ίδιος δεν κατονόμασε ποτέ τον πρωθυπουργό, αλλά ότι το ο καταγγελλόμενος Γιώργος Αποστολόπουλος ενέπλεξε το όνομα του κ. Σαμαρά στη συζήτηση.
Πηγή: skai.gr