Βολές και αντιδράσεις για τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ

Πολιτικές αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πρώτα οι συνιστώσες του κ. Τσίπρα και μετά η Ελλάδα» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Μία από τα ίδια. Μεγάλα λόγια, τίποτε το συγκεκριμένο και το συνηθισμένο υβρεολόγιο από τον γνωστό αποστάτη του Συντάγματος» πρόσθεσε.

«Πολιτικό απατεώνα» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ επικαλέσθηκε τα στρες τεστ για να πει πως το τραπεζικό σύστημα πατάει σε στερεή βάση, ο ίδιος και το κόμμα του κατήγγελλαν τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής και καταψήφιζαν στη Βουλή όλους τους σχετικούς νόμους.

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία και για άδικες επιθέσεις σε βάρος των κυβερνητικών βουλευτών που στήριξαν τις κρίσιμες αλλαγές.

«Αφού ο κ. Τσίπρας λέει πως οι τράπεζες είναι σταθερές χάρη στους νόμους που ψήφισα εγώ [δεν μπορεί να επικρίνει]», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μέσω του ΣΚΑΪ, και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή τη δήλωσή του πως για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χρειάζονται «αποστασίες» βουλευτών από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα.

Ο κ. Καρύδης επισήμανε πως δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να σπιλώνει και να αποκαλεί «αποστάτες» ανεξάρτητους βουλευτές, όπως ο Σπύρος Λυκούδης, που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, και να τροφοδοτεί την ακραία πόλωση υιοθετώντας φήμες που κατέρρευσαν, όπως στην περίπτωση των αναπόδεικτων καταγγελιών περί σχεδίου χρηματισμού βουλευτών.
Πηγή: skai.gr