Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να υπονομεύει τη χώρα - Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Με τον πιο ακραίο και υβριστικό τρόπο ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να υπονομεύει τη χώρα (...) ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται με μνημόνια και χάος» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία.

«Προκαλεί συνειδητά ζημιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως διεξάγεται η πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Ο κ. Τσίπρας τρέμει ακόμα και στη σκέψη, αγωνιά μήπως τελειώσει το μνημόνιο και μπούμε στην επόμενη μέρα και κάνει ό,τι μπορεί για να το ματαιώσει» δήλωσε.

«Θέλει να ξεχάσουμε ότι οι αγορές ανατρίχιασαν από τις προτάσεις του μόλις προχθές στο Σίτι του Λονδίνου. Αλλά ο κ. Τσίπρας εν γνώσει του μίλησε έτσι στις αγορές. Για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση, για να μην βγούμε από το μνημόνιο, να μην βγει η χώρα από τη δοκιμασία και να επιστρέψει στο χάος» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Η χώρα υπονομεύεται και καταστρέφεται από μια κυβέρνηση που χορεύει στο ρυθμό των δανειστών και κλείνει τα αυτιά της στη φωνή της κοινωνίας. Να είναι σίγουροι ότι καμία επικοινωνιακή κορώνα δεν μπορεί πια να τους σώσει» ανταπάντησε η Κουμουνδούρου στην κ. Βούλτεψη. 

Πηγή: skai.gr