Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας κάνει φωτογραφήσεις σαν τα μοντέλα – Κ...κόμμα το ΠΑΣΟΚ

«Κ...κόμμα» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ο ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε σκωπτικά ότι κάνει όπως κάνουν τα μοντέλα που κυκλοφορούν συνέχεια με «το book» με τις φωτογραφήσεις τους στις διάφορες πρωτεύουσες!

«Το κ...κόμμα που λεγόταν, και συνεχίζει να λέγεται, ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι "όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία", όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς… 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος, ερωτηθείς στο Βήμα FM για τη διαφθορά στο δημόσιο.

«Όλα μαζί μπήκαν, πρόβατα και ερίφια μαζί, κατέκλυσαν τους δημόσιους μηχανισμούς και είχαμε το πιο φαύλο κομματικό κράτος. Δεν δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ, αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά».

Επίσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ότι «δεν φέρνει διαφορετικό ήθος, απλώς υιοθετεί το ήθος των προγενεστέρων».

Με αφορμή και τη σημερινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο δήλωσε δε, ότι «ο Αλέξης, ο οποίος βρίσκεται τώρα προ των θυρών της πρωθυπουργίας, κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα. Τα έχεις δει τα μοντέλα; Που κυκλοφορούν συνέχεια με το λεγόμενο book και λένε ‘εδώ είμαι στη Μύκονο, εδώ είμαι στα Κουφονήσια, εδώ πήγα στο Μιλάνο, εδώ είμαι στην Αντίπαρο και στο Κουσάντασι, εδώ με βλέπετε προφίλ και εδώ ανφάς’ κοκ. Κάθε ηγέτης λοιπόν που σέβεται τον εαυτό του και τις προσδοκίες και επιθυμίες του, φτιάχνει book με τους επώνυμους και εφόσον είναι ηγέτης προφανώς με τους ηγέτες του κόσμου, με τους οποίους προσδοκία του είναι να φωτογραφίζεται δίπλα και να έχει και συζήτηση», σημείωσε.

«Δεν το γελοιοποιώ για να πω ότι δεν έχει μεγάλη σημασία όταν ο Πάπας δέχεται τον ηγέτη του μεγαλύτερου αριστερού κόμματος στην Ευρώπη. Και οι δύο το κάνουν διότι έχουν ίδιον όφελος. Ο Πάπας γιατί αποδεικνύει ότι είναι ανοιχτόμυαλος και δέχεται και αριστερούς ηγέτες και συζητάει μαζί τους και ο Τσίπρας γι’ αυτό στο Twitter τον αποκαλεί ‘Πάπα των φτωχών’. Τον υποδέχεται ως υποψήφιο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις εκλογές της Κομισιόν» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Απαντώντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης έκανε λόγο για «χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις» από την πλευρά του Πέτρου Τατσόπουλου.

Πηγή: skai.gr