Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ μεγάλος ο αριθμός των βουλευτών που ζητεί δημοψήφισμα

Τα σενάρια προσφυγής του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά τη μικρή ΔΕΗ διαψεύδουν κύκλοι της Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τσίπρας θα ζητούσε από τον Κάρολο Παπούλια να μην υπογράψει το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» μέχρις ότου συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για να συζητήσει το αίτημα για δημοψήφισμα.

«Δεν έχουμε κάνει καμία τέτοια σκέψη, καθώς περιμένουμε να δούμε τις προτάσεις και την τελική θέση της κυβέρνησης, με την ίδια να προσπαθεί να αποσυνδεθεί από το θέμα και να μετακυλήσει την ευθύνη αλλού κάνοντας αυτή την διαρροή» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Από την Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν πως είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των βουλευτών που ζητάει συζήτηση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος και αυτό είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά την κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη θα βρεθεί στην Ημαθία, προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα που υπάρχει στις ροδακινοπαραγωγικές περιοχές.

Δηλώσεις Ασημακοπούλου στον ΣΚΑΪ 


«Ο κύριος Τσίπρας εγείρει το θέμα για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι εχει 120 βουλευτές» σχολίασε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.

«Επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει ομοφωνία στις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί» προσθεσε η κ. Ασημακοπούλου.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ