Κλείσιμο

Νέος γύρος αντιπαραθέσεων εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ για το δημοσίευμα των FT

Νέο γύρο αντιπαράθεσης στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πυροδοτεί το χθεσινό δημοσίευμα των Financial Times, που εμφανίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο να συνομιλεί από τις Κάννες το Νοέμβριο του 2011 με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε να μην περάσει η πρόταση του για δημοψήφισμα.

Με δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει πως «ό,τι είχαμε να πούμε για τη συνάντηση των Καννών και το δημοψήφισμα, το έχουμε πει κατ' επανάληψη και επιβεβαιωνόμαστε - παρά τις όποιες ενστάσεις για την ακρίβεια ορισμένων σημείων του δημοσιεύματος.

»Τώρα, είναι ώρα να μιλήσουν άλλοι....», καταλήγει η ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού., δήλωση που ερμηνεύεται ως δηκτικό σχόλιο του κ. Παπανδρέου για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στο θέμα αναφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, δηλώνοντας ότι θεωρεί πιο σημαντικό «να συζητήσουμε για τις νέες αποκαλύψεις των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς και τη μυστική συμφωνία Μπαρόζο, Σαμαρά και Βενιζέλου στις Κάννες το 2011, παρά για τις δηλώσεις Στρατούλη και Σταθάκη για τον κατώτατο μισθό».

Αναφερόμενος στο τι έγινε στις Κάννες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κωστής Μουσουρούλης είπε ότι στην ΕΕ υπάρχουν κανόνες που τους έχουμε συμφωνήσει όλοι.
Πηγή: skai.gr