Συνάντηση Μαρινάκη – Δούρου στον Πειραιά - “Ήταν τυχαία” δηλώνουν

Συνάντηση με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μώραλη, Βαγγέλη Μαρινάκη είχε το βράδυ της Παρασκευής σε ταβέρνα του Πειραιά η υποψηφία περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Κύκλοι του περιβάλλοντος της κυρίας Δούρου επιβεβαίωσαν την Κυριακή την συνάντηση, άλλα υποστήριξαν ότι ήταν ένας τυχαίος χαιρετισμός κι ότι δεν τίθεται θέμα μυστικότητας γιατί μυστική συνάντηση σε κεντρική ταβέρνα, Παρασκευή βράδυ, παρουσία 40 ατόμων, δεν μπορεί να υπάρξει.

“Η κουβέντα που έγινε ήταν χωρίς πολιτικό περιεχόμενο. Πρόκειται για μη θέμα” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε και ο κ. Μαρινάκης υποστηρίζοντας ότι: "Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε και είπαμε δυο κουβέντες στα όρθια".

Στο μεταξύ, σε καταγγελία ότι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προβάλει την υποψηφιότητα Μώραλη στο δήμο Πειραιά με δημόσιο χρήμα προέβη ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον κ. Αρβανιτόπουλο ότι «από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά».

Πάντως, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας διαψεύδει ότι ισχύει κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.
Πηγή: skai.gr