Άλλαξε γραφείο στη Βουλή ο Αλεξόπουλος μετά τις ενοχλήσεις χρυσαυγιτών

Την αλλαγή του γραφείου του στη οδό Βουλής ζήτησε από τις υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ανεξάρτητος πλέον Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, επικαλούμενος οχλήσεις από πρώην συναδέρφους του και στελέχη, του ακροδεξιού κόμματος, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανεξαρτητοποίηση του οι απειλές που δέχονταν ο κ. Αλεξόπουλους αλλά και συνεργάτες του ήταν συνεχείς καθώς το γραφείο του γειτνίαζε με τα άλλα γραφεία χρυσαυγιτών βουλευτών στην οδό Βουλής, με αποκορύφωμα την Μεγάλη Εβδομάδα όταν συνεργάτης του βουλευτή δέχτηκε επίθεση από συνεργάτες χρυσαυγιτών βουλευτών και παρενέβη η ασφάλεια του κτηρίου για να τους χωρίσει.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη συζητείται ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής το αίτημα των δικαστικών αρχών για άρση ασυλίας τεσσάρων ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής (κ.κ. Αντωνίου Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτεμίου Ματθαιόπουλου και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση) και του ανεξάρτητου Χρυσοβαλάντη Αλλεξόπουλου για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης

Εκκρεμεί επίσης η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τις άρσεις ασυλίας των προφυλακισμένων στον Κορυδαλλό Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά, Γιάννη Λαγού, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αλλά και του διαγραφέντα Στάθη Μπούκουρα και του Νίκου Μίχου.
Πηγή: Πηνελόπη Γκάλιου