Κλείσιμο

Τσίπρας: Κοινοβουλευτικός λιποτάκτης ο Σαμαράς

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγόρησε για λιποταξία εξαπέλυσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις πληροφορίες για αναβολή της σχετικής συζήτησης.

«Ο πρωθυπουργός είναι ένας κοινοβουλευτικός λιποτάκτης. Αυτό το ξέραμε. Αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να έρχεται στη Βουλή. Μια βδομάδα έχει περάσει από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο και δεν έχει έρθει να δώσει εξηγήσεις σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι προσπαθεί να ρίξει και την ευθύνη στην αντιπολίτευση για την επιλογή του να μην έρθει στη Βουλή αυτή τη βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος συνομιλούσε με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Μπαλτάκου, υπογραμμίζει σήμερα σε ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, λόγω των υποχρεώσεων της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου διευκρινίζει ότι για την πραγματοποίηση της συζήτησης απαιτείται η ταυτόχρονη παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών και «δυστυχώς οι υποχρεώσεις της ευρωπαϊκής προεδρίας καθιστούν αδύνατο τον άμεσο προσδιορισμό της ημερομηνίας».

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει, η κυβέρνηση θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής να προσδιορίσει την ημερομηνία μετά τη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών για το Πάσχα.
Πηγή: skai.gr