Κλείσιμο

Κανέλλη: «Τσογλάν boy» ο Τσίπρας που γελά με το χαστούκι Κασιδιάρη

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε «τσογλάν boy» εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας η βουλευτής ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή την αντίδρασή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο περιβόητο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη προς την ίδια, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα».

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Σε ολόκληρο ντοκιμαντέρ 75 λεπτά, πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι και εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν το έχω βρει», σημείωσε, μιλώντας στο σταθμό MEGA η κ. Κανέλλη.

«Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. Και παίρνει και τη βουλευτίνα του τηλέφωνο και της λέει μανάρι μου δεν σε υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος», συμπλήρωσε.

«Αυτή είναι συμπεριφορά τσογλανιού. Όταν για το εγώ του γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι. Φέρω την πολιτική ευθύνη, να χαρακτηρίσω τσογλάνικη τη συμπεριφορά Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ, όταν εγώ σηκώθηκα να υπερασπίσω τη συνάδελφο [Ρένα] Δούρου. Η Αριστερά δεν είναι το τυφλό εγώ του Αλέξη Τσίπρα» συνέχισε η κ. Κανέλλη.

Παράλληλα, η βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι για το έργο συμφώνησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην θίξουν την οικογένεια και τα παιδιά του, κανόνα ηθικής που δεν σεβάστηκαν στη δική της περίπτωση.

«Σε αυτή τη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια», σχολίασε σε σκληρό ύφος.

Αντιδράσεις από δημιουργούς και Παπαδημούλη

«Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κ. Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα», σχολιάζουν με ανακοίνωσή τους οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ.

Για «πολιτική χυδαιότητα» και «κατρακύλα» έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ