ΧΑ: Στη μήτρα της άκρας αριστεράς ανήκουν οι θρασύδειλοι δολοφόνοι

Για «θρασύδειλους δολοφόνους» που «ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την ανάληψη ευθύνης για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες».

Στρέφοντας τα βέλη της κατά της κυβέρνησης, η ΧΑ κατηγορεί τη «χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά» πως «εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν», ενώ την ίδια στιγμή «οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής».

Κατηγορεί παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς, το ΣΥΡΙΖΑ, την «προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London School of Economics», πως «συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου».

Παράλληλα, η ΧΑ εξαπολύει βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, των «διεφθαρμένων» κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης πως επί ένα μήνα πριν την προκήρυξη «αναπαρήγαγαν» της αθλιότητες που αυτή περιέχει.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ