Βενιζέλος για αντιρατσιστικό: Να αντιμετωπιστεί τάχιστα από τους τρεις αρχηγούς οποιοδήποτε ζήτημα

Την τάχιστη αντιμετώπιση οιουδήποτε επιμέρους ζητήματος έχει ανακύψει με το ρατσιστικό νομοσχέδιο σε επίπεδο κυβερνητικής κορυφής (με τη συνεργασία των τριών αρχηγών) ζητεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με παρέμβασή του.

«Η συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση για την κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου αδικεί την Κυβέρνηση και το πολιτικό πλαίσιο της συνεργασίας των τριών κομμάτων» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η δήλωση Βενιζέλου:

«Η κατάθεση και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου συνιστά διεθνή υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας και στοιχειώδες μέτρο αυτοπροστασίας του δημοκρατικού κράτους δικαίου. Για το λόγο αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει σχετική πρόταση νόμου.

»Η συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση για την κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου αδικεί την Κυβέρνηση και το πολιτικό πλαίσιο της συνεργασίας των τριών κομμάτων που συγκροτούν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

»Οποιοδήποτε επιμέρους ζήτημα πρέπει να αντιμετωπισθεί τάχιστα από τους ίδιους τους τρεις αρχηγούς.»

«Το πρόβλημα της βίας και του ρατσισμού δε λύνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα και δήθεν διαμάχες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ