Παπαρήγα: Μήπως Παπακωνσταντίνου και Διώτης εκβιάζονται;

«Κουτά» και «επιπόλαια» χαρακτήρισε τα επιχειρήματα των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Διώτη, η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή, γνωστοποιώντας ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει λευκό σε όλες τις ψηφοφορίες είπε η Αλέκα Παπαρήγα ζητώντας όμως εξεταστική για τα πρόσωπα που κατηγορούνται.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πιστεύει τα επιχειρήματα που παρέθεσε, «αποδεικνύει οτι είναι γνωστής της σαπίλας του συστήματος, ανεξαρτήτως πως το χειρίστηκε».

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στον κ. Διώτη είπε ότι θα έπρεπε να είναι δέκα φορές πιο πονηρεμένος για την υπόθεση ως άνθρωπος που ασχολείται με τη δικαιοσύνη.

Η κα. Παπαρήγα διερωτήθηκε πως είναι δυνατό οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Διώτης να είναι τόσο επιπόλαιοι, «μήπως αποφάσισαν να συγκαλύψουν πολύ σοβαρά πράγματα, ενδεχομένως όχι για προσωπικό συμφέρον, αλλά μήπως εκβιάζονται και προτίμησαν να δώσουν την εντύπωση ανθρώπων με κουτές απαντήσεις για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια;».

Η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ακόμα ότι η παράταξή της θα ψηφίσει λευκό για τους κυρίως Παπανδρέου και Παπαδήμο.

Σημείωσε ακόμα ότι θα είναι αντικειμενικοί στην εξεταστική, λέγοντας «εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, αλλά το ΚΚΕ δεν οικοδομεί την εκλογική δύναμη ή την εκλογική επιρροή του σε αυτή την υπόθεση»

Τέλος, επιτέθηκε σε ΜΜΕ λέγοντας πως κατά διαστήματα γράφονται πληροφορίες για σχέσεις του ΚΚΕ με το Γερμανό και τη NEOSET, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά και κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.
Πηγή: skai.gr