Κεδίκογλου για επίθεση σε Καμίνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τους κουκουλοφόρους του

Σφοδρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σήμερα, 5 Ιανουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την έως τώρα μη καταδίκη της φραστικής επίθεσης που δέχτηκε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από αγνώστους στην περιοχή του Γκάζι.

«Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ούτε και τώρα έχει το θάρρος να καταδικάσει τους εκλεκτούς του κουκουλοφόρους αλλά και τους βουλευτές του που υποκινούν τέτοιες ενέργειες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμίνης δέχθηκε φραστική επίθεση από ομάδα ατόμων που διαμαρτύρονταν για την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλία, την ώρα που βρισκόταν στην Τεχνόπολη με τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά.

Η κυβέρνηση έχει ήδη προβεί σε καταδίκη της επίθεσης κατά του δημάρχου Αθηναίων, επικρίνοντας παράλληλα την Κουμουνδούρου, καθώς «με την μέχρι τώρα στάση [της] για άλλη μια φορά ενθαρρύνει αντίστοιχες πρακτικές».

«Ένα μόνο πρέπει να γνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νεολαία του που επιμένουν να προκαλούν: Ότι όλα τα στέκια ανομίας, τα ορμητήρια των κουκουλοφόρων και η απλόχερη πολιτική κάλυψη που απολάμβαναν, τελειώνουν οριστικά».
Πηγή: skai.gr