Κλείσιμο

Α. Ιωακειμίδης στο skai.gr: Aνάγκη για νέα πρόσωπα στη Βουλή

«Η Δημοκρατική Συμμαχία δεν είναι ένα προσωποκεντρικό κόμμα», διαβεβαιώνει στο skai.gr ο υποψήφιος με το κόμμα της κ. Μπακογιάννη στην Β' Αθηνών, Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή του τόπου, υποστήριξε ο κ. Ιωακειμίδης στο πλαίσιο των διαδικτυακών συζητήσεων του ΣΚΑΪ ενόψει των εκλογών. «Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ αποτελείται από νέους ανθρώπους, εκτός πολιτικού συστήματος», πρόσθεσε.

Η Δημοκρατική Συμμαχία επιθυμεί να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, ενώ προτείνει παράλληλα τη μείωση του κόστους των κομμάτων και του αριθμού βουλευτών.

«Θεωρώ πως πολιτικοί που αγαπάνε την πατρίδα τους το κάνουν με ουσία και πράξεις και όχι με “ρεκλάμες”», δήλωσε ο κ. Ιωακειμίδης, ενώ τόνισε πως στόχος της ΔΗΣΥ είναι να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει κάνει την αυτοκριτική της και έχει πάρει πάνω της μεγαλύτερη ευθύνη από αυτήν που της αναλογεί», εκτίμησε ακόμα, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει μεταλλαχτεί σε μία βαριά λαϊκή δεξιά.
Πηγή: skai.gr