Κλείσιμο

Γ. Καρατζαφέρης: Να ψηφίσουμε με λογική και όχι με θυμό

Να ψηφίσει με λογική και όχι με θυμό κάλεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης τον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης την Κυριακή.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Επειδή λοιπόν η Ελλάδα είναι η μήτρα όλων μας, η φύτρα όλων μας, μπορεί να έχουμε θυμό μέχρι την Κυριακή το πρωί. Την Κυριακή στην κάλπη πρέπει να πάμε με απόλυτη ηρεμία. Διακυβεύεται το αύριο της Ελλάδος».

Σχετικά με το αν η Ελλάδα διατρέχει κίνδυνο πτώχευσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Σχολίασε τα εξής:

«Θα σας θυμίσω την κουβέντα που εγένετο στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν ρώτησα τους κυρίους Σαμαρά και Παπανδρέου: “Κύριοι, ξέρει κανένας από εσάς πόκερ;”. Τους λέω “η κ. Μέρκελ έχει ζευγάρι του πέντε και παριστάνει ότι έχει φουλ του άσσου”. Δεν μας διώχνει από το ευρώ και δεν πτωχεύει η Ελλάδα.

“Όχι δεν ρισκάρουμε”. Υπογράφουν. Και την άλλη μέρα η κ. Μέρκελ στο BBC δίνει συνέντευξη, λέγοντας: “Ποιος είπε ότι θα πτωχεύσει η Ελλάδα, ή να τη βγάλουμε από το ευρώ;» και το είπε και ο κ. Γιούνκερ και η κ. Λαγκάρντ”».
Πηγή: skai.gr